Links og artikler

Tidligere arbejdspladser, større artikler med og om
LOGIK & CO. og Balder Johansen mv.

Relevante link
 

LOGIK & CO.
Byggefirmaet LOGIK & CO. er en fondsejet og kollektivt drevet entreprenørvirksomhed, med fokus på godt håndværk, bæredygtighed og social ansvarlighed. Virksomheden har omkring 50 ansatte, og udfører både nybyggeri, renoveringsarbejder og andre håndværksopgaver i hele københavnsområdet.
http://www.logik.dk

 

Egen Vinding & Datter
Egen Vinding og Datter er en produktions- og entreprenørvirksomhed, der både udfører byggeri og fremstiller miljøvenlige byggematerialer. Heriblandt hørisolering, lindoliemaling og lersten.
egenvinding.dk

 

Christiania og Den Grå Hal
Fristaden Christiania, har siden området blev slumstormet i 1971, fungeret som et kollektivt drevet, alternativt samfund. I dag bor der cirka 1000 mennesker på Christiania. Grå Hal har eksisteret lige så længe som resten af fristaden, og lægger rammerne om koncerter, teaterforestillinger og andre store arrangementer på Christiania. Hallen er i dag fredet.
christiania.org

 

Roskilde Festivalen
Roskilde Festival er Nordeuropas største kultur- og musikfestival og har eksisteret siden 1971. Organisationen har ca. 25 fastansatte og tusindvis af frivillige. Foreningen Roskilde Festival, der står bag Roskilde Festival, sørger hvert år for, at overskuddet fra festivalen går ubeskåret til humanitære og kulturelle formål. 

roskilde-festival.dk

 

Folkets Park og hus
Folkets Park er et af de få åbne grønne områder i det tætbebyggede Nørrebro, Sammen med parken ligger forsamlingshuset Folkets Hus. Parken har eksisteret siden 1971, hvor beboerne i området begyndte at udnytte det tomme areal til legeplads og rekreativt område. Efter en lang strid mellem borgere og kommunen om parken er det i dag aftalt at bevare den og i 2008 blev parken renoveret af kommunen.
folketshus.dk

Socialøkonomisk virksomhed
Vækstcenter for socialøkonomiske virksomheder: For LOGIK & CO. starter den sociale ansvarlighed med firmaets økonomiske demokrati, der samtidig giver et overskud til den sociale ansvarlighed. LOGIK & CO. er drevet af grundtanken om ansvarlighed: håndværksmæssigt, bæredygtigt og socialt. Firmaet er fondsejet og kollektivt drevet med ligeløn til alle medarbejdere. 
Socialvirksomhed.dk

 

Følg LOGIK & CO.på de sociale medier

Facebook      Instagram     LinkedIn    Twitter

 

Læs nyhedsmagasinet fra LOGIK & CO


Artikler og indslag med Balder Johansen og LOGIK & CO.

De bedste historier fra Danmark
Sådanmark TVØST (06.0juni 2017)
Daglig leder Balder Johansen var dagens gæst i Sådanmark og talte om uddannelses- og arbejdsmarkedsmæssige tiltag i perspektiv af Logik og Co's daglige virke på området.
Se indslaget

Da de glemte blyantsstreger blev god branding 
Konceptbranding (10. marts 2017)
I dokumentarserien brillierer byggefirmaet Logik &Co med en fremragende CSR-profil..Der er sekvensen, hvor den daglige leder Balder Johansen pointerer, at de blyantstreger, som medarbejdere har efterladt sig, burde være visket væk. 
Læs artiklen
 

Balder giver de fortabte en chanche: Man skal altid gå tilbage til en fuser
DR1 (9. marts 2017)
Byggefirmaet LOGIK & CO bygger på, at alle fortjener en chance.Hvis man kun ser på det i forhold til virksomhedsdrift, så er det sådan, at jo flere lærlinge du har udlært og jo flere du har givet en chance, jo flere er der til at give dig en hånd.
Læs artiklen
 

Mød et anderledes håndværkersjak 
DR1 (9. marts 2017)
I den nye programserie ’Frihed, lighed og tømmerlus’ på DR1 stifter seerne bekendtskab med et anderledes byggefirma, hvis værdisæt bygger på frihed, lighed og fællesskab.
Læs artiklen

 

Nogle virksomheder fravælger unge med anden etnisk baggrund
Institutet for menneskerettigheder (28. november 2016)
LOGIK & CO. har succes med at have en mangfoldig medarbejderstab.LOGIK & CO. afspejler det kvarter vi lever i og i bund og grund har vi dybest set den samme kultur - nemlig en arbejdskultur.
Se filmen


Miniature-Søbad i Hvidovre havn
Hvidovre Avis
Et unikt projekt er sat i søen ved sydmolen i Hvidovre Havne, LOGIK & CO, glæder sig til den spændende opgave. Københavnerfirmaet har stor ekspertice fra byggeriet af saunaen på Helgoland.
Læs artiklen


Håndværksmestre: Vi mister livet til firmaer, der snyder
Fagbladet 3F (24. august 2016)
Små danske håndværkere giver op i ulige konkurrence til udenlandske firmaer, der snyder med skat, lønninger og sikkerheden på arbejdspladsen.
Læs artiklen
 

Bæredygtig svedetur
Amagerbladet (12. januar 2016)
Medlemmerne af vinterbadeklubben Det Kolde Gys har gjort en god investering: En gysende smuk sauna på 35 kvadratmeter, hvor man kan nyde udsigten til det kolde Øresund, bygget af LOGIK & CO,
Læs atiklen
 

Der skal fandeme bestilles noget
BygTek (marts 2016)
Byggefirmaet LOGIK & CO høster priser og hæder. De hjælper dem, der står bagerst i køen og de har ligeløn og delebiler. Men er der penge i det?
Læs artiklen
 

Bæredygtigt byggeri
InnoByg (februar 2016)
LOGIK & CO: er en prisbelønnet entreprenørvirksomhed med fokus på godt håndværk, bæredygtighed og socialt ansvarlighed med dybe traditoiner i klassisk kvalitetshåndværk.
Læs artiklen
 

Samfindsansvar
Erhversstyrelsen
Byggevirksomheden LOGIK & CO. har succes med integreret CSR i forretningsmodellen.
Læs artiklen


Socialt ansvarlig entreprenør hædres som bæredygtig frontløber
CSR.dk
Årets vinder blev byggefirmaet LOGIK & CO. som lægger vægt på såvel sociale som miljømæssige aspekter i sin forretning, der har modtaget erhvervslivets ridderkors som rollemodel i byggebranchen.
Læs artiklen
 

LOGIK & CO. er årets bæredygtige frontløber
Licitationen (29. november 2016)
Entreprenørvirksomheden har modtaget prisen Det Bæredygtige Element.
Læs artiklen
 

Byens Netværk
Byggefirmaet LOGIK & CO. blev på Building Green hyldet for sin flerstrengede tilgang til bæredygtighed, der inkludererer en socialt ansvarlig medarbejderpolitik.
Læs artiklen


Det Kolde Gys i varme hænder
Træ (december 2015)
LOGIK & CO. er på forsiden af specialmagasinet fra Dansk Byggeri Træ.
Læs artiklen
 

Flyt ind i en container
Berlingske (18. august 2015)
En rå container syner ved første øjekast måske ikke som det mest optimale sted at bo. Men tilsætter man et specialdesignet interiør, en tagterrasse og friheden til at rykke containeren ud i verden, er snakken pludselig en anden.
Læs artiklen
 

Nu kan du bygge og bo i din egen mobile container
MetroExpress (14. august 2015)
CPH Shelter laver mobile og bæredygtige huse ud af gamle skibscontainere. I dag lanceres det første hus.
Læs artiklen
 

Iværksættere omsætter containere til bæredygtige boliger
Byggecentrum (15. maj 2015)
Ombyggede skibscontainere giver lavere kvadratmeterpriser på miljøvenlige boliger. Containerprojektet sker i samarbejde med Tegnestuen Vandkunsten og LOGIK & CO.
Læs artiklen

 

Balder Johansen 50 år
Arbejderen (12. juni 2014)
Balder Johansen, daglig leder af byggefirmaet LOGIK & CO., kulturel iværksætter og samfundsdebattør, fylder 50 år.
Læs artiklen

 

Rullegræs i Folkets Park
Youtube (2015)
LOGIK & CO. arbejder på en fornyelse af Folkets Park på Nørrebro og lægger rullegræs sammen med beboerne.
Se filmen


Tømrer: Kvindelige lærlinge er en guldåre
MetroExpress (28. oktober 2013)
Hos det københavnske tømmerfirma LOGIK & CO. vil man gerne ansætte kvindelige lærlinge. Så gerne at kvindelige ansøgere får positiv særbehandling.
Læs artiklen
 

Her bestemmer alle over chefen
Erhvervsbladet (3. februar 2011)
Det kræver sin idealist at navigere et kollektivt skib i et kapitalistisk farvand. Balder Johansen er leder af et byggefirma, hvor alle medarbejdere får samme løn som chefen.
Læs artiklen
 

Portræt af LOGIK & CO.
TV2 Lorry (5. januar 2011)
Nu skal vi indenfor i et meget specielt firma. LOGIK & CO. er blevet rost og fremhævet for at have en utrolig helhedsorienteret indsats, en moderne holdning til arbejdet med social ansvarlighed.
Se indslaget
 

LOGIK & CO. fik særpris
Byggecentrum (17. november 2010)
Byggevirksomheden LOGIK & CO. fra Nørrebro i København fik overrakt Særprisen ved årets Netværkspris. Prisen gives især for firmaets sociale ansvarlighed og helhedstænkning.
Læs artiklen


Tænketank: De vellønnede skal gå ned i løn
Politiken (30. december 2009)
Størstedelen af befolkningen har en levestandard, hvor der er rigelig plads til at give noget til dem, der ikke har,
Læs artiklenByggefirma med samfundssind
DR P1 Vita (6. oktober 2009)
Balder Johansen er leder af et byggefirma, hvor ingen tjener mere end andre, og hvor det er en fast politik at udføre gratis arbejde for trængende.
Hør programmet


Byvindmøller på vej til København
DR P1 Klima og Miljø (1. september 2009)
Klima og Miljø tog med borgmesteren og hans embedsfolk ud for at besøge Balder Johansen fra LOGIK & CO. på Nørrebro for at se nærmere på byvindmøller.
Hør programmet
 

Plads til dialog
HandyMag (vinteren 2008)
LOGIK & CO. er et anderkendt byggefirma, hvor medindflydelse er et selvfølge. HandyMag har talt med Balder Johansen for at høre, hvorfor firmaet er indrettet sådan.
Læs artiklen
 

Økologisk byggeri med stil
Pengevirke (2007)
Byggefirmaet LOGIK & CO. fra Nørrebro København har ligeløn og drives kollektivt. Kunderne er vilde med det. Og så bygger LOGIK & CO. bæredygtigt.
Læs artiklen
 

Egen Vinding & Datter
Pengevirke (2000)
Egen Vinding og Datter er et underfundigt navn til et usædvanligt firma. Det usædvanlige består i både arbejdsopgaver, struktur, personalepolitik og i en markant holdning til samfundet. Virksomheden arbejder med økologi og bæredygtighed i byggebranchen.
Læs artiklen

Balder Johansen